Alla inlägg den 8 juli 2009

Av Tomas - 8 juli 2009 13:04

Sitter framför datorn och utanför är det molningt, blåsigt och regnet faller med jämna mellanrum, men jag kunde inte bry mig mindre. Har semester och ligger i soffan och läser Jens Lapidus Snabba Cash och kan ta det lugnt.

Skillnaden om solen sken och det var 25 grader ute är att ingen behöver fråga, Varför sitta inne när det är så fint ute?

Det är så skönt med detta väder när man inte behöver byr sig skit om att prestera nåt, fast visst vore det skoj att sitta på en pub i Glasgow med ett glas. Likheten är att vädret inte spelar nån roll då heller :)


Orkar inte skriva nåt om P&L mer att att det var massor av kul musik och då menar jag inte Håkan Hellström, Ulf Lundell eller Moneybrother som är i stort sett "nothing to me" , utan band som Coffinshakers, Leather Nun och Divison of Laura Lee.


Juli månad, semester månad, kommer att gå i vilans tecken (så vi får hoppas på regn :) ) 

Dock började semestern (Dag 1) på bästa tänkbara sätt med glada vänner till Skogen och en P-Floyd konsert som värmde in i själen (tack Ingemar för biljetten) (Dag 2) Storfest med lika glada vänner ute i det fria i Husby (tack till Fredrik och Maria för maten och Linda och Per för skjutsen hem) (Dag 3) Fotboll i Örebro med laget i hjärtat.......AIK...........


Fred och kärlek till alla och framför allt går tankarna till Mohammad Safir som har ett utvisningshot hängande över sig trots att resten av han familj bor här i Dalarna. Namninsamling pågår och finns på Beppes café undre Lundströms Skor här i Hedemora.


//Tomas

Ovido - Quiz & Flashcards